Annons

Naturkraft i rutan i 50 år

Hans omisskännliga berättarröst till ­banbrytande naturfilm har lockat ­världens tv-tittare i mer än ett halvt sekel. Men aldrig ­tidigare har Sir David ­Attenboroughs ord betytt så mycket som nu. Med en ny film hoppas han förmå yngre generationer att rädda mänskligheten.

Tillbakablick. Zoologen och programledaren David Attenboroughs högst personliga nya film är ett slags vittnesmål om hur världen förändrats under de över 60 år han skildrat naturens under, här på stranden i Stokksnes, Island och inspelningen av Sju världar, en planet för BBC. I oktober kommer även en ny bok där han sammanfattar sitt liv.
Tillbakablick. Zoologen och programledaren David Attenboroughs högst personliga nya film är ett slags vittnesmål om hur världen förändrats under de över 60 år han skildrat naturens under, här på stranden i Stokksnes, Island och inspelningen av Sju världar, en planet för BBC. I oktober kommer även en ny bok där han sammanfattar sitt liv.Foto:Alex Board

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?