MTG förlänger nordiska rättigheter för golf

Mediakoncernen MTG förlänger de nordiska rättigheterna för golf i ytterligare sex år. Det framgår av ett pressmeddelande.

MTG MTG B +5,61% Dagens utveckling har säkrat de exklusiva nordiska medierättigheterna till tävlingarna inom PGA European Tour, som omfattar de åtta tävlingarna inom Rolex Series, World Golf Championships, och framför allt Ryder Cup, för de kommande sex åren.

Det innebär att kunderna i Danmark, Finland, Norge och Sverige kan fortsätta att följa golf i direktsändning på MTG:s nordiska videostreamingtjänst Viaplay och betal-TV-kanalen Viasat Golf fram till 2024. Viasat Golf visar mer än 1.700 timmar golf varje år.

Du har väl inte missat DiTV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?