MSC Group förvärvar Capo

MSC Group förvärvar Capo Marknadskommunikation och genomför en apportemission för att delfinansiera köpet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Betalningen erläggs dels genom kontant vederlag om 3,5 miljoner kronor, dels genom apportemission av 1,5 miljoner nya aktier av serie B i MSC Group till säljarna.

Vidare kan en kontant framtida tilläggsköpeskilling komma att utgå under förutsättning att Capo Marknadskommunikation når visst resultat under 2018 och 2019.

Baserat på stängningskursen för aktier av serie B i MSC Group per måndagen, 2,25 kronor, har styrelsen beräknat vederlaget för aktierna i Capo Marknadskommunikation till sammanlagt drygt 6,8 miljoner kronor, varav 3,5 miljoner kronor avser kontant vederlag och drygt 3,3 miljoner kronor avser de nyemitterade aktierna.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?