1515

Mr Green tog in 195 Mkr i riktad nyemission

Spelbolaget Mr Green tillförs 195 miljoner kronor genom en placering av 5 miljoner nya aktier som genomfördes efter börsens stängning på onsdagen. Placeringen skedde till kursen 39:00 kronor per aktie.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Kort efter börsens stängning meddelade Mr Green att bolaget avsåg placera just 5 miljoner aktier genom en riktad nyemission till svenska och internationella institutionella investerare.

Mr Green hade inför placeringen 35,8 miljoner aktier, och stängde på kursen 41:60 kronor på onsdagen. Placeringen skedde således till en rabatt på 6,25 procent jämfört med stängningskursen.

I samband med placeringen har sex storägare i företaget sammanlagt sålt aktier till ett värde av 1 miljon kronor och förbundit sig till att inte sälja ytterligare aktier i bolaget de kommande 90 dagarna.

Bolaget uppger att de tillförda pengarna kommer användas till att finansiera fortsatt organisk expansion samt till nya förvärv.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?