MP-utbrytare ska jobba med partigruppen igen

De miljöpartistiska riksdagsledamöterna Carl Schlyter, Jabar Amin, Valter Mutt och Annika Lillemets har kritiserat partiledningen på flera punkter och under en tid inte varit med i riksdagsgruppens arbete. Men nu har de nått en "samsyn", enligt ett pressmeddelande:

"Vid Miljöpartiets riksdagsgrupps möte i eftermiddag beslutades att ledamöterna Carl Schlyter, Jabar Amin, Valter Mutt och Annika Lillemets från och med nu deltar i riksdagsgruppens arbete", står det i utskicket.

Enligt alla parter har man under de senaste veckorna haft en dialog för att komma fram till en lösning.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?