Annons

Motion Display vänder minus till plus

Motion Displays preliminära omsättning och resultat blev bättre än förväntat 2016.

"Fortsatt stark orderingång under fjärde kvartalet och kortade ledtider har möjliggjort rekordstor omsättning", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Preliminära siffror visar på en omsättning för helåret på cirka 31 miljoner kronor (11,4) och ett resultat före skatt på cirka 166.000 kronor (-9,9 miljoner). Orderstocken vid årets slut uppgick till 4,3 miljoner kronor varav försäljning av installationer och övrigt uppgick till 0,9 miljoner.

Bokslutskommuniké för helåret 2016 presenteras den 16 februari.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?