Möbelföretag bjuder anställda på lyxkryssning

Möbelföretaget Bertch Cabinet är på väg söderut. Men det rör sig inte om någon bolagsflytt. Grundaren Gary Bertch bjuder sina 800 anställda på en lyxkryssning till Karibien.

Bild:Colourbox

För ett år sedan utmanade Gary Bertch, grundare av Bertch Cabinet i Waterloo i Iowa, sina anställda att vända bolagets negativa utveckling i rätt riktning.

”Vi försökte få våra anställda att anstränga sig lite mer för att uppnå olika mål – både kundorienterade och finansiella – och erbjöd lyxkryssningen som ett incitament”, säger Gary Bertch till Waterloo-Cedar Falls Courier.

Moroten fick personalen att jobba hårt och röda siffror har blivit svarta. Gary Bertch är så nöjd med resultatet att han nu bjuder sina 800 anställda på en lyxkryssning till Karibien, enligt Waterloo-Cedar Falls Courier.

Den 8 januari kommer fyra flygplan ta de anställda till Miami i Florida där de ska övernatta på ett femstjärnigt hotell. Därefter ska de anställda borda båten som ska ta dem till Karibien.

”De blir borta i ungefär en vecka och är tillbaka på jobbet följande måndag”, säger Gary Bertch till Waterloo-Cedar Falls Courier.

Det är dock inte första gången som Gary Bertch motiverar sina anställda med en resa. Under 1990-talet gjorde de resor till bland annat Acapulco och Hawaii. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?