Annons

Moba Network ökade resultatet i andra kvartalet

First North-noterade Moba Network, som driver ett flertal online-communities för dataspel, redovisar ett ebitda-resultat på 3,6 miljoner kronor för det andra kvartalet 2020 (2,6).

Nettoomsättningen ökade till 7,5 miljoner kronor (6,0).

Bakom intäktsökningen ligger förbättrad annonsförsäljning med en större andel direktförsäljning för att parera de pressade ned annonspriserna i spåren av pandemin, samt ökad trafik till bolagets webbplatser, heter det i rapporten. 

”Under juli och augusti har vi sett att den negativa trenden vänt på annonsmarknaden och noterar en viss återhämtning. Vår bedömning är att annonsmarknaden fortfarande befinner sig 15-20% under normala nivåer”, skriver bolagets vd Björn Mannerqvist i rapporten.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?