Annons

Mjukvarubolaget öppnade platt första handelsdagen

Mjukvarubolaget Teamviewers aktie öppnade kring priset som sattes inför noteringen på Frankfurtbörsen vid onsdagens handelsstart. 

Teamviewers aktie handlades kring 26 euro, vilket ger ett börsvärde på över 5 miljarder euro. Bolaget tillhandahåller en uppkopplingslösning för fjärrstyrd IT och digitala möten. Teamviewer är en konkurrent till digitalbolag som Slack, Okta och Zoom Video Communications.

Riskkapitalbolaget Permira sålde en 42-procentig andel i noteringen, motsvarande ett värde på 2,2 miljarder euro.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?