Annons

Mitsubishi har sålt all ägande i malaysiska banken CIMB

Japanska Mitsubishi UFJ Financial Group har sålt hela sitt innehav på 4,6 procent i den malaysiska storbanken CIMB Group Holdings. Posten gick för nästan 2,6 miljarder ringgit, motsvarande 4,9 miljarder kronor, skriver Nikkei Asian Review.

Sett till per aktie sålde Mitsubishi sina aktier till ett rabattpris på 4,8 procent. Mitsubishi uppgav att aktierna såldes som ett led i översynen för de egna investeringarna.

CIMB är den största långivaren i Malaysia vad gäller tillgångar. Bankens aktier tappade 3,7 procent på försäljningen under onsdagen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?