Hoppa till innehållet

Annons

Mintgrönt och pippigult? Di testar ett ett osäkert val i suvdjungeln

Imponerande snål förbrukning, furstligt benutrymme i baksätet och vackra material i kupén – dessutom kryddat med en rolig växelväljare. Men det räcker inte för att kinesiska Aiways nya U6 ska sticka ut i floden av eldrivna kompakta suvar.

U6 har en sportig look med sluttande nos och ett kaxigt bakparti. Växelväljaren är en rolig detalj, men tyvärr lite ranglig. Färgerna i baksätet är smakfulla och det är gott om plats för benen.
U6 har en sportig look med sluttande nos och ett kaxigt bakparti. Växelväljaren är en rolig detalj, men tyvärr lite ranglig. Färgerna i baksätet är smakfulla och det är gott om plats för benen.Foto:Karin Olander

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera