1515
Annons

Minskad förlust för Zaplox

Zaplox, som erbjuder lås- och incheckningslösningar för hotell och kasinon, redovisar en omsättning om 0,9 miljoner kronor för det tredje kvartalet (0,5). 

Periodens resultat uppgick till -5,8 miljoner kronor (-8,5).

Kassaflöde från den löpande verksamheten var -4,7 (-7,9) miljoner kronor under kvartalet. Likvida medel uppgick till 12,4 (23,7) miljoner kronor vid kvartalets utgång.

”Det tredje kvartalet har präglats av den pågående pandemin men har samtidigt varit ytterligare ett positivt kvartal för Zaplox ZAPLOX -6,82% Dagens utveckling . Den ökade efterfrågan på vår kontaktfria mobila gästresa har fortsatt och i samarbete med våra partners har vi tecknat flera nya kundavtal, mestadels i USA”, skriver Even Frydenberg, som är bolagets tillförordnade vd, i rapporten.

Bolaget ser mycket positivt på sina möjligheter att under kommande kvartal, själva eller tillsammans med partner teckna och leverera fler kundavtal och på så sätt öka antalet kontrakterade och aktiva dörrar ytterligare, enligt Even Frydenberg.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?