Annons

Ministern: ”Krig är den dimensionerande uppgiften”

Hans uppgift är att rusta det svenska civilsamhället för ett krig. Efter årtionden av försummelser är det en dyr uppgift. Mycket landar i knäet på näringslivet, men företag som vill ha konkreta besked får tåla sig. 

”Du kommer inte få svaret att vi ska ha så här mycket havre i en silo”, säger ministern för civilt försvar, Carl-Oskar Bohlin (M).

Den som vill ta reda på om Carl-Oskar Bohlin har gjort ett bra jobb när mandatperioden är slut har en utmaning, då MSB:s årliga bedömning av det civila försvarets förmåga är säkerhetsskyddsklassad.
Den som vill ta reda på om Carl-Oskar Bohlin har gjort ett bra jobb när mandatperioden är slut har en utmaning, då MSB:s årliga bedömning av det civila försvarets förmåga är säkerhetsskyddsklassad.Foto:Cornelia Jönsson

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera