ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Mindre förseningar för Izafes läkemedelsrobot

Det blir leveransförseningar för First North-listade Izafes läkemedelsrobot Dosell. Enligt bolaget beror det på åtgärder för att förbättra täckningen.

Efter den första perioden med läkemedelsroboten Dosell i bruk har First North-listade Izafe gjort bedömningen att täckningen har en förbättringspotential. För att optimera täckningen överallt i Sverige/EU har ändringar gjorts i konstruktionen på moderkortet, vilket resulterat i mindre leveransfördröjningar, skriver Izafe i ett pressmeddelande.

Bolaget räknar med att vara klart med utbytet av befintliga Doseller och leverans av nya Doseller i början av september.

"För att uppnå maximal kvalitet och trygghet med Dosell har vi gjort en avvägning gällande leverans och produktutveckling. Vi tänker på det bästa för våra kunder långsiktigt och har därför valt att göra en finjustering av täckningen, vilket kortsiktigt påverkar leveranstiden", säger Anders Segerström, vd på Izafe.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer