1515

Milstolpe: Peckas Naturodlingar genomför storskalig leverans

Fisk- och grönsaksodlingsbolaget Peckas Naturodlingars distributör Grönsakshuset levererar idag den första storskaliga leveransen av tomater till ett flertal butiker inom Västernorrland. Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Att de första tomaterna nu är redo för storskalig leverans är en viktig milstolpe i bolagets historia. Det bekräftar att vårt koncept är välfungerande och det är glädjande att vi nu kan erbjuda konsumenter i Västernorrland högkvalitativa och närodlade tomater även under vinterhalvåret", säger Hugo Wikström, vd på Peckas Naturodlingar.

Peckas Naturodlingar levererade en första provskörd till Ica Maxi och Coop i Härnösand i mitten av januari, vilka erbjöd ett mindre parti tomater till försäljning för 146 kronor per kilo. Idag den 24 januari kommer bolagets första storskaliga leverans av tomater att levereras till butiker via distributören Grönsakshuset i Norden som har bokat upp hela årsproduktionen av bolagets kretsloppsodlade tomater.

"Vi är mycket stolta och glada över den kvalitet vi lyckats uppnå, att vi levererat enligt plan och att försäljningen nu är igång. Jag vill samtidigt tacka för de lovord och fina betyg vi fått från konsumenter som har provsmakat våra tomater", avslutar Hugo Wikström.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?