Annons

Medgrundare köper mer i Volati

Volatis medgrundare och styrelseledamot Patrik Wahlén har köpt ytterligare 100.000 aktier i Volati för 49,25 kronor styck i dag, tisdag.

Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

Även efter bolagets bokslut i torsdags köpte han 100.000 aktier.

Patrik Wahlén är näst största ägare i industrigruppen Volati VOLO PREF 0% Dagens utveckling med dryga 19 miljoner aktier och 10.129 preferensaktier, motsvarande 23,5 procent av kapitalet och 23,9 procent av rösterna, enligt ägardatatjänsten Holdings.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?