Annons

Marknadsområdeschef lämnar Tele2

Tele2-chefen Guillaume van Gaver, som lett bolagets internationella konsolidering för ett starkare fokus på Sverige och Baltikum, lämnar bolaget.

Det skriver Tele2 TEL2 B -4,67% Dagens utveckling i ett pressmeddelande. 

Telekombolaget har det senaste året genomfört en sammanslagning i Nederländerna, dragit sig ur verksamheten i Kazakstan och sålt av verksamheter i Kroatien. Med detta taget i akt lämnar därför Guillaume van Gaver bolaget den 15 september, enligt pressmeddelandet.

Petras Masiulis, som är Tele2:s vd i Baltikum, kommer att tillträda som övergripande ansvarig för bolagets verksamheter också i Tyskland, samtidigt som Greg Lensch fortsätter som vd för Tele2 Internet of Things (IOT), heter det.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?