Annons

Mark Cuban är hedgad mot en Trump-seger

Miljardären Mark Cuban tar det säkra före det osäkra och har hedgat sina investeringar ifall Donald Trump står som vinnare i presidentvalet.

Affärsmannen Mark Cuban.
Affärsmannen Mark Cuban.Bild:John Shearer/TT

I en intervju med CNBC uppgav Mark Cuban, som är känd för sin allt annat än vänliga uppfattning om republikanernas kandidat, att han redan har försäkrat sig mot en Donald Trump-seger.

”Om Donald Trump vinner är jag redan hedgad. Jag har tagit den största hedgen någonsin mot alla mina aktier och räntebärande obligationer”, sade Mark Cuban.

Till nyhetskanalen uppgav Mark Cuban att Donald Trump utgör en risk för marknaden på grund av sina uttalanden. En dum och stötande Donald Trump riskerar under sitt presidentskap att skapa geopolitisk oenighet och skada de globala marknaderna, sade Mark Cuban som tidigare spått ett börsfall på 20 procent vid en Donald Trump-seger.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?