Annons

Magnolia Bostad föreslår utdelning för 2019

Bostadsutvecklaren Magnolia Bostads styrelse har beslutat att föreslå en utdelning för 2019 på 2 kronor per aktie.

Foto:Magnolia Bostad

Magnolia Bostad MAG -1,33% Dagens utveckling kommer kalla till en extra bolagsstämma, fredagen den 20 november 2020, enligt ett pressmeddelande.

Stämman kommer, under rådande omständigheter, att genomföras genom förhandsröstning (poströstning) med stöd av tillfälliga lagregler. Det innebär att en stämma med möjlighet att närvara personligen eller genom ombud inte kommer att äga rum, skriver bolaget.

Mer information om den extra bolagsstämman lämnas inom kort i en separat kallelse.

I förra veckans rapport för tredje kvartalet 2020 redovisade Magnolia Bostad ett resultat efter skatt på 119 miljoner kronor (73). Resultatet per aktie uppgick till 3:00 kronor (1:64).

Rörelseresultatet blev 187 miljoner kronor (148), varav 126 miljoner kronor (183) avser värdeförändringar på förvaltningsfastigheter. 

Nettoomsättningen uppgick till 281 miljoner kronor (119).


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?