MAG Interactives vd tankar aktier

Spelutvecklaren MAG Interactives vd Daniel Hasselberg har genom sitt bolag NMO Invest köpt 18.869 aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista.

Aktierna köptes i fredags och på måndagen för en total likvid om cirka 0,5 miljoner kronor.

Efter affärerna äger NMO Invest knappt 2,6 miljoner aktier i MAG och är därmed bolagets näst största ägare.

Tidigare på måndagen rapporterade Nyhetsbyrån Direkt att Michael Hjorth, styrelseledamot i MAG Interactive och bland annat styrelseordförande i Starbreeze STAR B -4,17% Dagens utveckling , nyligen köpt 25.000 aktier i MAG.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?