Lykos finanschef lämnar för Knowit

Hårvårds- och skönhetsbolaget Lykos finanschef Marie Björklund lämnar bolaget på egen begäran för nytt uppdrag hos It-konsulten Knowit.

Det framgår av pressmeddelanden från de båda bolagen.

Marie Björklund tillträder tjänsten som finanschef på Knowit i augusti. 

Lyko har inlett rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare till Marie Björklund som kvarstår i sin nuvarande roll under sin uppsägningstid upp till sex månader, skriver Lyko i sitt pressmeddelande.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?