ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Livihops vd lämnar posten

Carl Auer lämnar vd-rollen i Livihop som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning. Bolagets styrelseordförande Christian Paulsson har utsetts till ny vd från den 9 maj. Carl Auer fortsätter samtidigt i bolaget i en friare roll där han ska fokusera på nya kunder och marknad.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Mot bakgrund av Carl Auers kvaliteter har styrelsen valt att tillgodose Carls önskan om att få en flexiblare roll för att kunna nå målet om 1 miljard i omsättning innan 2020 års slut. Carl kommer fortsättningsvis arbeta med nykundsanskaffning, marknadsföring och förvärv samt vara ett bollplank till vd och styrelse", uppges det i pressmeddelandet.

Carl Auer har sedan 2011 lett arbetet med utvecklingen av det som har blivit Livihopgruppen med sex rörelsedrivande dotterbolag och en pro-forma omsättning om cirka 350 miljoner kronor på årsbasis.

"Det har varit en fantastik resa att få ta Livihop till börsen som vd. Min nuvarande roll tar för mycket tid i anspråk för att jag ska kunna fokusera på det jag är riktigt bra på. Jag är väldigt glad över att Christian som jag arbetat nära med sedan i maj 2017 tackade ja till att ta över som min efterträdare", uppger Carl Auer.

Styrelsens utnämning av Christian Paulsson till vd-posten uppges ske mot bakgrund av fortsatt fokus på tillväxt och förvärv.

Livihops aktie handlas på Nasdaq First North.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies