Annons

Livihops emission övertecknades

Livihop, som erbjuder personlig assistans till individer med funktionsnedsättning och är på väg till Nasdaq First North, fick sin nyemission övertecknad. Bolaget kommer att tillföras 24 miljoner kronor och få cirka 400 nya aktieägare.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Erbjudandet har rönt stort intresse och inkomna anmälningar uppgick till cirka 46 miljoner kronor", uppger bolaget.

Teckningsåtaganden om 16 miljoner kronor hade inför emissionen lämnats från ankarinvesterare samt delar av Livihops styrelse och ledningsgrupp.

Teckningskursen var 15 kronor per aktie. Handel i bolagets aktier på Nasdaq First North kommer att inledas den 23 februari 2018.

Nyligen uppgav Livihops ordförande Christian Paulsson och vd Carl Auer i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt att bolaget anser att den politiska miljön och möjligheten att förvärva assistansbolag till rimliga priser är de största utmaningarna när det gäller företagets mål att till år 2020 tredubbla omsättningen till miljardnivå.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?