ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Lägre resultat och omsättning för Comintelli

Det svenska mjukvaruföretaget Comintelli, som erbjuder en molnbaserad tjänst för omvärldsbevakning och omvärldsanalys, redovisar ett rörelseresultat för det andra kvartalet 2019 på -1,9 miljoner kronor (0,4).

Nettoomsättningen sjönk till 3,9 miljoner kronor (4,6), en minskning med 14 procent.

"Mitt absoluta fokus är att kapitalisera på de investeringar bolaget gjort för att driva försäljning. Resurser har tillförts Comintellis amerikanska dotterbolag där satsningen fortsätter. Comintelli har fått många lovande kundcase genom deltagandet i flera branschmässor som SCIP i Orlando, Florida och CiMi.con i Berlin… Flera återförsäljare, med rörlig ersättning, har knutits till bolaget. Anställning har skett av en ny säljare med uppstart i september", skriver vd Jesper Martell i delårsrapporten.

Resultatet före skatt minskade till -1,9 miljoner kronor (0,7). Bolaget förklarar resultatförsämringen med tillväxtfrämjande satsningar. 

"Jag är övertygad om att vi nu genomför rätt saker för att kunna växa på sikt. Våra kunder är mycket lojala och genom fler försäljningskanaler blir bolagets affärsmodell än mer skalbar. Jag ser med stor tillförsikt framemot Comintellis fortsatta resa!", uppger Jesper Martell.

Comintellis aktie listades på Spotlight i november 2018.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer