Annons

Lägre omsättning och större förlust för Dignitana

Skalpkylningsbolaget Dignitana redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2020 på -9,5 miljoner kronor (-7,5), motsvarande -0,17 kronor per aktie (-0,16).

Nettoomsättningen sjönk något till 11,4 miljoner kronor (11,9).

Rörelseresultatet minskade till -9,0 miljoner kronor (-7,1).

”Det vi har upplevt under det här kvartalet när det gäller marknadsförutsättningar liknar inget tidigare skådat, och de har varit svårnavigerade”, skriver Dignitanas vd William Cronin i delårsrapporten.

”När vi nu går in i den tredje perioden fortsätter vi våra expansiva säljstrategier som stödjer våra mål om att uppnå 5 procent av den adresserbara marknaden i USA inom tre år och 10 procent inom fem år”, fortsätter han och tillägger att breakeven är det viktigaste mål som bolaget strävar mot.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?