Annons

Lägre förlust och omsättning för Intervacc

First North-listade Intervacc, verksamt inom djurhälsa, redovisar ett rörelseresultat på -5,8 miljoner kronor i det andra kvartalet 2020 (-8,4).

Nettoomsättningen landade på 1,6 miljoner kronor, jämfört med 2,5 miljoner kronor under samma period föregående år. Enligt bolaget beror minskningen huvudsakligen på att den nya produktportföljen i distributionsverksamheten befinner sig i en uppbyggnadsfas.

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -3,2 miljoner kronor (1,9) med likvida medel om 178 miljoner kronor (16,3) vid periodens utgång.

Förstärkningen av likvida medel är hänförligt till den riktade nyemission som genomfördes under juni tillsammans med utnyttjandet av personal- och teckningsoptioner från incitamentprogrammen från 2017.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?