Lågprisbolag satsar på Arlanda

Lågprisbolaget Easyjet lanserar två nya flyglinjer från Arlanda flygplats utanför Stockholm.

Bild:Johan Nilsson/TT

Flygbolaget ska trafikera London samt Milano fyra dagar i veckan. På linjen till Milano handlar det om flygplatsen Malpensa medan linjen till London utgår från Lutons flygplats.

Sedan tidigare trafikerar Easyjet franska Lyon samt Genève i Schweiz från Arlanda.

"Denna tillväxt innebär att vi förväntar oss cirka 200 .000 passagerare till och från Sverige i år", säger Neil Slaven, kommersiell chef för företaget i ett pressmeddelande.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?