Annons

Lagerbäck äger 55 procent av rösterna i Slottsviken

När anmälningstiden för Lackarebäck Holdings budpliktsbud på Spotlightlistade fastighetsbolaget Slottviken löpte ut den 22 maj hade erbjudandet accepterats av ägare med motsvarande cirka 21,2 procent av aktiekapitalet och cirka 25,1 procent av rösterna i Slottsviken.  

Därmed äger Lackarebäck, tillsammans med närstående, aktier i Slottsviken som motsvarar cirka 39,0 procent av kapitalet och cirka 55,1 procent av rösterna.

Styrelsen i Lackarebäck har beslutat att inte förlänga acceptperioden, framgår av ett pressmeddelande.

Slottsviken har sedan den 22 mars handlats på Spotlights observationslista och återförs från och med fredagen till ordinarie lista, enligt ett meddelande från Spotlight.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?