Annons

Kungsleden tecknar hyresavtal värda 35 miljoner kronor per år

Fastighetsbolaget Kungsleden beskriver hyresmarknaden som fortsatt mycket god och har under juli och augusti tecknat 20 hyresavtal som omfattar totalt 17.500 kvadratmeter. 

Det innebär ett årligt hyresvärde om 35 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

"Det är oerhört glädjande att vi under sommaren har haft en hög uthyrningsaktivitet och kan uppvisa ett mycket starkt nyuthyrningsresultat. Vi har en fortsatt stark efterfrågan i våra
huvudmarknader Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås där 80 procent av vårt fastighetsbestånd finns ", säger Lena Bredberg som är uthyrningschef på Kungsleden.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?