Annons

Kungliga operan ställer in alla evenemang

Kungliga operan i Stockholm ställer in all publik verksamhet med start lördagen den 14 mars och fram till den 28 mars. 

Foto:Foto Markus Gårder

Som nationalscen har Kungliga operan publik från både Sverige och övriga världen och därför har styrelsen gett vd:n Birgitta Svendén mandat att ställa in all publik verksamhet, meddelades i ett pressmeddelande på fredagen.

Samtidigt arbetar Kungliga operan med att utöka innehållet på den digitala tjänsten Operan Play där vissa föreställningar och bakom scen-material finns tillgängligt.

”Vi planerar att sända mer föreställningar och sända live från våra repetitioner här i huset under perioden”, säger Birgitta Svendén i pressmeddelandet.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?