1515

Krogen försvarar proffsiga ryktet – men räkna med saftig nota

Matbaren försvarar sitt rykte som en trygg gastronomisk hamn med gedigen matkunskap och proffsig service. Men särskilt överraskade blir inte Di Weekends krogtestare. 

Matbaren. Till höger syns köksmästare Tommi Kobayashi.
Matbaren. Till höger syns köksmästare Tommi Kobayashi.Foto:Josefine Stenersen
Tommi Kobayashi kryddar bao. Ordentlig kryddning är annars något som – i vissa fall – saknas.
Tommi Kobayashi kryddar bao. Ordentlig kryddning är annars något som – i vissa fall – saknas.Foto:Josefine Stenersen
Det är en brokig skara av lokalbefolkning och turister som besöker Matbaren. Under ett av våra besök satt en av våra största hockeyhjältar genom tiderna vid bardisken, iförd vita tubsockor.Foto:Josefine Stenersen
Ångkokta bao fyllda med fläsk smaksatt med five ­spice-blandning.Foto:Josefine Stenersen
Foto:Josefine Stenersen
Foto:Josefine Stenersen
Foto:Josefine Stenersen

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?