Annons

Krögaren laddar sina kockar inför Årets kock

Det skiljde en enda futtig poäng till ­David Lundqvists fördel när han vann Årets kock 2018 med 538 poäng mot 537.

Den som drog det korta strået var ­Martin Moses.

En ny konkurrent i årets final är ­Ola Wallin, som arbetar på stjärn-krogen SK Mat & Människor i Göteborg – där Martin Moses är kökschef.

Krögaren och kocken Stefan Karlsson (i mitten) tar en titt på vad hans tävlingkockar Ola Wallin (till vänster) och Martin Moses kokar ihop inför finalen.
Krögaren och kocken Stefan Karlsson (i mitten) tar en titt på vad hans tävlingkockar Ola Wallin (till vänster) och Martin Moses kokar ihop inför finalen.Foto:Patrik Olsson
Martin Moses satsade på skaldjur, en eldad burfångad havskräfta med grön sparris, rökt och gravad äggula och en skummig skaldjursbuljong.
Martin Moses satsade på skaldjur, en eldad burfångad havskräfta med grön sparris, rökt och gravad äggula och en skummig skaldjursbuljong.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera