Annons

Konfidensindikatorn för det franska näringslivet sjönk i februari

Insée:s Konfidensindikator för det franska näringslivet sjönk till 109 i februari, jämfört med reviderade 111 föregående månad (110).

Indikatorn för tillverkningsindustrins förtroende sjönk till 112 i februari, jämfört med reviderade 114 föregående månad (113). Analytikerna hade väntat sig ett index på 113, enligt Reuters prognosenkät.

Indikatorn över utsikterna för produktionen noterades till 30 i februari, jämfört med oreviderade 34 föregående månad. Motsvarande indikator för de egna företagen var samtidigt 16, jämfört med reviderade 20 (16).


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?