ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Kockens säregna skafferi – jäsande kaffesump och fermenterad kronhjort

Krögaren Gustav Öhman driver Taxinge Krog utanför Mariefred. Han är en av Sveriges mest säregna kockar. Di Weekend gör en djupdykning i skafferiet och ställer frågan: Vad är det som jäser i burkarna?

Taxinge Krog är en meriterad restaurang i det Sörmländska landskapet. Här har krögaren Gustav Öhman skapat en unik matupplevelse i sin lilla restaurang med bara 12 platser. Råvaror i säsong och närodlat är på gemene mans läppar men här skapas unika smaker av gedigna ingredienser. 

Det pyser och fräser om burkarna i Gustavs kyl, Di Weekend har besökt köket för att provsmaka förädlade grönsaker, så väl som fermenterade gamla kronhjortar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer