Annons

Knockout från BMW – hur ska Rolls-Royce slå detta?

Vilken bil! Det går inte att säga något annat. BMW I7 är bekväm, tyst och mysig på ett sätt som är sällsynt. Så sällsynt att det här kan vara den behagligaste bil Di Weekend suttit i genom åren.

BMW I7 svävar fram med komfort i absolut högsta klass och är fullastad med teknik. Frågan är hur Rolls-Royce, som ju ägs av BMW, ska lyckas slå den här modellen när det är dags för den brittiska lyxbilstillverkarens första elbil.
BMW I7 svävar fram med komfort i absolut högsta klass och är fullastad med teknik. Frågan är hur Rolls-Royce, som ju ägs av BMW, ska lyckas slå den här modellen när det är dags för den brittiska lyxbilstillverkarens första elbil.Foto:Oskar Omne
Foto:Oskar Omne
Foto:Oskar Omne

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera