Annons

Knappt 3 procents rabatt när BHG-ägaren öste ut sina sista aktier

Den försäljning av aktier i BHG som FSN Capital aviserade efter börsstängning på tisdagen skedde till ett pris om 96:50 kronor per aktie. 

Foto:unknown

Det framgår av ett meddelande från Carnegie som hanterade transaktionen. 

Aktien stängde på 99:20 kronor på tisdagen och med den nivån som utgångspunkt blev rabatten i transaktionen 2,7 procent. 

FSN Capital sålde sitt kvarvarande innehav om drygt 7,3 miljoner aktier, motsvarande 6,8 procent, i enlighet med avsikterna som offentliggjordes på tisdagen. 

FSN satte BHG, eller Bygghemma som det hette tidigare, på Stockholmsbörsen våren 2018. I oktober 2019 uppgick ägarandelen till 55 procent, en andel som har minskats i flera steg sedan dess. I februari flaggade FSN Capital för ett innehav understigande 20 procent.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?