Klart: Altor sväljer Transcom

Altor hade per den 10 mars fått in över 68 procent av kapitalet i Transcom i det erbjudande som lades i december 2016. Tillsammans med de aktier Altor hade innan budet lades, kontrollerar Altor nu mer än 90 procent i Transcom.

"Samtliga villkor för fullföljandet av erbjudandet har således uppfyllts och Altor AB förklarar därför erbjudandet ovillkorat och fullföljer erbjudandet", heter det i ett pressmeddelande på måndagsmorgonen.

Sammanräkning av accepter pågår fortfarande och Altor kommer att offentliggöra det exakta utfallet av erbjudandet så snart som möjligt.

Altor har beslutat att förlänga acceptfristen till klockan 17.00 den 22 mars 2017,

Altor avser att påkalla tvångsinlösen avseende de Transcom-aktier som inte lämnats in e Erbjudandet, samt att verka för en avnotering av Transcom-aktien från Stockholmsbörsen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?