Annons

Karo Pharma tripplar vinsten

Specialty pharmabolaget Karo Pharma redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat.

Bild:Janerik Henriksson/TT

Omsättningen uppgick till 137,1 miljoner kronor (85,2), en ökning med 61 procent mot föregående år. Rörelseresultatet blev 21,6 miljoner kronor (5,7), med en rörelsemarginal på 15,8 procent.

Resultatet före skatt var 15,7 miljoner kronor (5,3). Resultatet efter skatt blev 11,8 miljoner kronor (4,2), en ökning med 181 procent mot föregående år.

Resultat per aktie hamnade på 0,16 kronor (0,06), vilket innebär en ökning med 167 procent mot föregående år.Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?