Kappahls marknadsdirektör slutar

Kappahls marknadsdirektör Joakim Holmstrand kommer att lämna bolaget under sommaren 2017.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Joakim Holmstrand har haft tjänsten sedan 2014 och sitter i Kappahls koncernledning.

Enligt Kappahl genomför bolaget en omorganisation som innebär en sammanslagning av Marknad och Retail till funktionen Customer Experience. Därmed tillsätts en direktör för Customer Experience, som under införandet av ny organisation kommer att innehas av vd och koncernchef Danny Feltmann, och Joakim Holmstrand lämnar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?