Kapade bonusar för Deutche Banks anställda

Deutsche Banks vd John Cryan har gått ut med ett meddelande till sina seniora medarbetare att det blir stora bonusnedskärningar i år. Bankjätten behöver pengarna till att betala i värsta fall 14 miljarder dollar i en uppgörelse med amerikanska reglerande myndigheter, skriver The Times.

"En handfull av de som presterat bäst kommer att bibehålla sina checkar och juniora medarbetare kan få bonusar, men betydligt mindre än normalt", säger John Cryan.

Enligt en senior källa kan delar av böterna betalas av bonusarna.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?