Annons

Kändisarna som röstar på Trump

En lång rad amerikanska kändisar har ställt sig bakom den demokratiske presidentkandidaten Hillary Clinton. Men även republikanen Donald Trump har en skara kändisar som stöttar honom, bland dem Mike Tyson och Dennis Rodman, skriver Business Insider.

Kiss-medlemmen Gene Simmons står fast vid sina republikanska ideal.
Kiss-medlemmen Gene Simmons står fast vid sina republikanska ideal.Bild:Jordan Strauss

Mike Tyson gav sitt stöd till Donald Trump redan för ett år sedan, då han sade att ”han borde vara USA:s president”. Sedan dess har den muslimske före detta tungviktsmästaren konstaterat att hans stöd är oförändrat, trots Trumps föreslagna förbud mot muslimska invandrare.

Den tidigare basketstjärnan Dennis Rodman delar hans uppfattning.

”Donald Trump har varit en god vän i många år. Vi behöver inte ännu en politiker, vi behöver en affärsman som Mr. Trump! Trump 2016!”, har han skrivit på Twitter.

Även skådespelaren Garey Busey förespråkar Trump som president.

”Han är en superkille. Han är skarp, han är snabb. Han kan förändra det här landet efter de senaste åtta åren”, har han sagt till Fox411.

Den gamle Kiss-medlemmen Gene Simmons tror att Trump skulle vara bra för landets politiska system.

”Trump är ingen politiker. Han behöver inte dina pengar, och han kommer ta mig fan att säga vad han tycker, vare sig du gillar det eller inte. Och han har inga problem med att säga ’dra åt helvete’. Jag gillar det. Även om jag inte håller med”, sade den gamle rockstjärnan till Rolling Stone.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?