Annons

Kancera ökade förlusten i tredje kvartalet

Kanceras rörelseresultat uppgick till -9,3 miljoner kronor under det tredje kvartalet (-7,5). Nettoomsättningen för perioden var 0,05 miljoner (0,20).

FoU-kostnader för kvartalet uppgick till 8,8 miljoner kronor (7,2).

Resultat per aktie blev -0:02 kronor (-0,04).

Kassaflödet från den löpande verksamheten var under kvartalet -10,9 miljoner kronor (-11,6).

Eget kapital uppgick per den 30 september 2020 till 85,0 miljoner kronor (23,6) och likvida medel vid samma tidpunkt var 47,6 miljoner kronor (3,9).

Kancera förväntar sig att resultaten från den studie med Kand567 i syfte att optimera läkemedelsformuleringen med en kapsel blir tillgängliga i december.

Det skriver Kanceras vd Thomas Olin i vd-ordet.

Studien som utförs i friska frivilliga kommer att inkluderas i ansökan om studiestart för fas 2-studien i hjärtpatienter. Denna studie kommer utföras vid universitetssjukhuset i Newcastle, Storbritannien.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?