Källa: Danskt spelbolag vill till Stockholmsbörsen

Det danska spel- och bettingbolaget Better Collective är på väg mot en notering och det inte i Köpenhamn utan Stockholm. Det rapporterar Berlingske Business.

 

Enligt uppgift har svenska bankduon Nordea och SEB valts ut som ansvariga för att sköta processen. Bolaget självt har avböjt att säga hur långt man kommit med noteringen.

Till affärstidningen uppgav grundaren Jesper Søgaard att det är den befintliga strategin som just nu ligger i fokus och att man behöver mer kapital för att kunna utföra den.

"Vi kommer att fortsätta vår aktiva och expansiva förvärvsstrategi 2018. Därför har vi samarbetat med Nordea och SEB när vi tittat på olika möjligheter att finansiera förvärv", sade Jesper Søgaard i ett mejl.

Better Collective som grundades 2004 och bistår sina användare med speltips har under 2017 gjort åtta förvärv i Europa.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?