Annons

Kaffe-vd:n: ”Det var uppfriskande att hamna i ett italienskt kaos”

Foto:Tommy Andersson

Den bästa resa jag gjort.
”I somras, när vi hyrde hus i Cinque terre-området med min fru och tre barn. För en person som är så strukturerad som jag är det uppfriskande att hamna i ett italienskt kaos, kombinerat med maten och vädret.”

Hit åker jag aldrig mer.
”Min fru körde Ironman i Haugesund i Norge i juni. Det var kallt, regnigt och staden är sliten och ruffig. Jag kände mig ganska färdig med Haugesund.” 

Mitt första resminne.
”Ayia Napa på Cypern när jag var sju år, då var det bara en liten fiskeby. Jag kommer tydligt ihåg att vi besökte en grekisk-ortodox gudstjänst. Lite speciellt när man är liten och inte kan sitta still.”

Min senaste privatresa.
”Till Florens för två veckor sedan, i samband med ett bröllop inom familjen.”

Tre saker jag alltid packar ned.
”Löparskorna är alltid med och så försöker ha med någon bok att läsa som inte har med jobbet att göra. Och hörlurarna.”

Så reser jag klimatsmart.
”Jag åker mycket tåg i jobbet, mellan Karlstad och Stockholm. Annars är jag lite dålig på att göra de valen. Jag tycker att det är svårt att inte flyga.”

Mitt märkligaste reseminne.
”När jag fick akut blindtarmsoperation i Inverness i Skottland. Jag var elva år och vi bodde på ett bed & breakfast men var tvungna att åka till sjukhuset mitt i natten. Ägarna trodde att vi smet från räkningen. Jag hamnade på sjukhus i fyra dagar, men jag tyckte nog det var lite spännande. Jag fick god mat och juice - det fick jag aldrig dricka hemma. Och så såg jag amerikansk wrestling på tv för första gången.”

Mitt dyraste reseminne.
”Vi blev kvar några dagar extra i Italien i somras för att bilen havererade. Det blev dyrt.”

Min mest minnesvärda matupplevelse utomlands.
”En italiensk restaurang i New York som heter Il Buco. Det var ett överdåd av smaker och högkvalitativa råvaror och hur mycket mat som helst.” 

Något jag unnar mig som jag inte gör hemma.
”Vi försöker äta bra och lägga energi på att hitta bra lokala restauranger. Det är jag ganska dålig på i vardagen.”

 

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?