Annons

K-G Bergström kammar hem miljonvinst

Det går bra för Expressens politiske reporter K-G Bergström. Under 2016 ökade han både omsättningen och vinsten i bolaget K-G Bergström Produktion och kammade hem miljonbelopp på sin konsultverksamhet.

K-G Bergström.
K-G Bergström.Bild:TT

2016 blev ett bra år för Expressens K-G Bergström. Hans bolag K-G Bergström Produktion ökade omsättningen till drygt 1,5 miljoner kronor från 1,3 Mkr 2015. Det visar en nyligen inlämnad årsredovisning till Bolagsverket.

Under samma period landade resultatet efter finansnetto på 1,4 Mkr, vilket kan jämföras med 1,1 Mkr under 2015.

Bolagets siffror har dock fallit jämfört med 2014 när både omsättningen och resultatet landade på 1,8 Mkr.

Bolaget bedriver konsultverksamhet som debattledning, föredrag och politiska analyser.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?