1515
Annons

JP Morgan expanderar stort – öppnar 50 kontor i USA

Den amerikanska investmentbanken JP Morgan Chase ska växa med 50 nya kontor i Philadelphia, Delaware och södra New Jersey över de kommande fem åren.

Foto:Mark Lennihan

Satsningen faller under vad som meddelades i januari. Då aviserade JP Morgan att man tänkte utnyttja lättnaderna från den amerikanska skattereformen till att stärka närvaron med 500 nya kontor runt om i landet.

Utöver att öppna 50 kontor kommer JP Morgan också att rekrytera upp emot 300 anställda till dessa arbetsplatser. Banken tänker även erbjuda de omnämnda områdena med tre miljarder dollar i bostads- och småföretagslån, rapporterar CNBC.

Nord Stream 2 tömd på gas

Nord Stream 2 är tömd på gas, skriver danska Energistyrelsen på Twitter. Det rapporterar danska TV2.

Foto:Forsvaret, Danska Försvaret

Prognosen efter att läckorna på de båda gasledningarna upptäcktes i början av veckan var att gasen kunde vara slut på söndagen. Nu uppger företaget Nord Stream för Energistyrelsen att det har uppstått ett stabilt tryck i ledningen, vilket tyder på att all gas har läckt ut.

Det framgår inte hur statusen är för Nord Stream 1.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera