1515
Annons

Jondetechs resultat försämrades

Nanoteknologibolaget Jondetech hade ett resultat efter skatt på -10,1 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2020 (-6,0). Omsättningen var marginell. 

Periodens kassaflöde var 19,4 miljoner kronor (2,6).

Den 7 januari inleddes joint-venture avtalsförhandlingar mellan Jondetech Sensors och den schweiziska PCB-tillverkaren Varioprint avseende ett samarbete som täcker utveckling, produktion och distribution av Jondetechs sensorelement, framgår av rapporten. 

”Detta fördjupade samarbete innebär att vi går från det traditionella förhållandet mellan kund och leverantör till ett partnerskap och vi ser redan nu en stor skillnad i arbetet”, skriver tillförordnade vd Leif Borg i rapporten. 


Britta Burreau ny ordförande för Fjärde AP-fonden

Britta Burreau har utsetts till ny ordförande i Fjärde AP-fondens styrelse. Hon efterträder Sarah McPhee som efter fem år som ordförande har valt att inte ställa upp för omval. Det framgår av ett pressmeddelande från Regeringen. 

Britta Burreau har tidigare bland annat varit vd för KPA Pension samt Nordea Liv & Pension.

”Det är med glädje jag har tackat ja till rollen som ordförande i Fjärde AP-fondens styrelse. Jag ser fram mot att tillsammans med fonden få bidra till bra pensioner och en hållbar kapitalförvaltning”, säger hon i en kommentar.

Därtill har bland annat Johan Bygge utsetts till vice ordförande i Tredje AP-fonden, tidigare styrelseledamot. Han efterträder Peter Englund som lämnar styrelsen efter åtta år.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?