Johnson & Johnson återupptar samtal med Actelion

Läkemedelsbolagen Johnson & Johnson från USA och Actelion från Schweiz har inlett exklusiva förhandlingar med varandra angående en möjlig strategisk transaktion.

Det framgår av ett pressmeddelande från Actelion, som påpekar att det inte är säkert att samtalen leder någonvart och att bolaget inte kommenterar mer i nuläget.

Johnson & Johnson har tidigare i höstas försökt lägga ett bud på Actelion, men gett upp. Därpå har franska Sanofi rapporterats ha samtalat med Actelion om att köpa bolaget för upp till 30 miljarder dollar.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?