Joel Holm ny chefredaktör för Aktiespararna

Aktiespararna har utsett Joel Holm till ny chefredaktör och kommunikationschef och han tillträder den 1 februari 2017. Han ersätter Agnetha Jönsson som under hösten gick över till tidningen Finansliv för att ta på sig vd-rollen där.

Joel Holm kommer från ekonomisajten Dina Pengar och beskrivs ha en mångårig bakgrund som ekonomijournalist, ledarskribent och debattredaktör.

Han kommer bland annat ansvara för Aktiespararen som är Nordens största aktie- och fondtidning.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?