1515
Annons

Jenny Fingal ny vd hos Ellen

Ellen, som är listat på First North, meddelar att Jenny Fingal tar över vd-posten den 5 februari och att Camilla Waern är ny finanschef från och med i dag.

Det framgår av ett pressmeddelande på måndagen.

När det aviserades att Jenny Fingal blir Ellens nya vd, var det 1 januari som sattes som tillträdesdatum.

Det var i april som Ellen meddelande att dåvarande vd:n Carina Person fick gå eftersom bolaget behövde öka sin tillväxttakt. 

Camilla Waern kommer närmast från Weishaupt Svenska där hon var ekonomichef. Hon är nu ansvarig för Ellens ekonomi och kontorsadministration och kommer senare i vår att ta över ansvaret för kvalitetsfunktionen och ersätter därmed två deltids konsulter. 


Du har väl inte missat Di TV – Sveriges nya ekonomi-tv-kanal?

Flygplatschefen: Inget kaos på Arlanda i höst

Swedavia har fått mycket kritik för sommarens långa köer till säkerhetskontrollen på Arlanda. Bemanningen har nu förbättrats och resenärer kan förvänta sig kortade kötider, enligt det statliga bolaget. Flygplatsen väljer även att ta bort regeln att komma tidigast tre timmar före avresa.  

Charlotte Ljunggren, marknads- och försäljningschef och tillförordnad flygplatschef. Till vänster: Köer på Arlanda i juni.
Charlotte Ljunggren, marknads- och försäljningschef och tillförordnad flygplatschef. Till vänster: Köer på Arlanda i juni.Foto:Ali Lorestani/TT/Anna Bredberg

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera